Spökvandring i Stockholm

Gajderna erbjuder spökvandringar varje dag i vecka. Varje tur omfattar olika hemsökta platser.

Gajderna tar med dig på spökvandring som tar dig genom en av Stockholms äldsta och mest hemsökta kvarter. vi besöker gator och hus där Stockholms mest berömda spöken finns. vi tar dig till den förfallna kyrkogården där en ensam munk håller en dyster vaka bland förfallna gravstenar.

Här har du möjlighet att se om du kan få en bild av den lömska, spöklika vålnaden som har gjort många framträdande på fotografier tagna av deltagare genom åren. Dessutom kommer du att besöka många fler platser som är hemsökta , eller där oförklarliga fenomen har upplevts .

På lördagskvällarna ligger gatorna i Gamla Stan öde och blir märkligt tysta. Fotsteg ekar genom mörkret , konstigt, slingrande skuggor på gamla , sönderfallande väggar. Det finns en bestämd känsla av att vara bevakad av någon ( eller något ) som kan , eller kanske inte, lurar i en av de mörka skrymslen som vi passerar i gränderna. Kort sagt finns det inget bättre kväll för att utforska den tidlösa hjärtat av den gamla staden än på en lördag .

En av Stockholms mest imponerande byggnaderna kommer härnäst. Men du kommer att se det i ett annat ljus ( eller skugga av mörker ) när du hör den spöklika damen som hemsöker den. Kommer du att ha tur ( eller otur ) tillräckligt för att lämna stadsvandringen i Stockholm med din egen paranormala bild på din mobiltelefon eller digitalkamera ? Allt detta , och mycket , mycket mer är med på vad som allmänt betraktas som en av Stockholms bästa spökvandringar. Men vågar du följa med?